Меню
Остання редакція: 23 грудня 2021

Перелік обов'язкових дисциплін (галузь знань: 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології")

Освітня програма: "Технології харчування"

Освітній рівень: магістр

Біологічно активні речовини в продуктах харчування

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Інноваційні технології харчових продуктів

Управління якістю і безпечністю продукції ресторанного господарства

Методологія і організація наукових досліджень

Принципи функціонування закладів ресторанного господарства

Освітня програма: "Харчові технології"

Освітній рівень: бакалавр

Технологія бродильних виробництв

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Вступ до фаху

Технологія консервування плодів та овочів

Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Контроль якості та безпека продукції галузі

Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

Освітня програма: "Харчові технології"

Освітній рівень: молодший бакалавр

Вступ до фаху

Останні новини

Всі новини