Меню
Остання редакція: 21 жовтня 2021

Перелік обов'язкових дисциплін (галузь знань: 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології")

Освітня програма: "Технології харчування"

Освітній рівень: магістр

Біологічно активні речовини в продуктах харчування

Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства

Інноваційні технології харчових продуктів

Управління якістю і безпечністю продукції ресторанного господарства

Технологія продуктів харчування функціонального призначення

Методологія і організація наукових досліджень

Принципи функціонування закладів ресторанного господарства

Освітня програма: "Харчові технології"

Освітній рівень: бакалавр

Технологія бродильних виробництв

Технологія води і водопідготовки в галузі

Технологія молока і молочних продуктів

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Вступ до фаху

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Проектування підприємств галузі

Промислова екологiя ППГ

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологія консервування плодів та овочів

Технологія мяса, мясопродуктів та риби

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Фізико-хімічні та біологічні основи обробки сировини

Харчова хімія

Останні новини

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУСЧитати повністю

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС

Читати повністю

Всі новини