Меню
Остання редакція: 20 лютого 2020

Навчально-методичне забезпечення

Викладачі кафедри технологій харчових продуктів приймають  активну участь у виданні підручників, посібників, методичних вказівок і наукових праць. Навчальний процес забезпечений кафедральними науково-методичними розробками. 

За останні роки підготовлено та видано підручники і навчальні посібники:

  1. Найченко В.М. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства: підручник / В.М. Найченко. ‒ К.: Школяр, 2007. ‒ 502 с.
  2. Литовченко О.М. Виноробство із плодів та ягід: підручник / О.М. Литовченко, А.Ю.  Токар. ‒ Умань: УВПП, 2007. ‒ 430 с.
  3. Найченко В.М. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів: навчальний посібник / В.М. Найченко, І.Л. Заморська. ‒ Умань: Сочінський, 2010. ‒ 328 с.
  4. Технологічні і теплові розрахунки вакуум-апаратів типу МЗС-320 у консервуванні: навчальний посібник / [А.Ю. Токар, З.М. Харченко, С.С. Миронюк та ін.]. ‒ Умань: Сочінський, 2012. ‒ 135 с.
  5. Осокіна Н.М. Наукове обґрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні: монографія / Н.М. Осокіна, О.В. Василишина. ‒ Умань: Візаві, 2014. ‒ 192 с.
  6. Технології консервування плодів та овочів: підручник / [О.І. Аністратенко, К.В. Калайда, Л.Ю. Матенчук та ін.]; за ред. А.Ю. Токар. ‒ Умань: Сочінський, 2015. ‒ 568 с.
  7. Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів: підручник / Калайда К.В., Матенчук Л.Ю., Найченко В.М., Токар А.Ю., Харченко З.М. та ін. – Мелітополь: «Люкс». – 2017. – 291 с.
  8. Технології зберігання, переробки та стандартизації сільськогосподарської продукції. Ч.1. Основи післязбиральної доробки, зберігання, переробки та стандартизації плодоовочевої продукції: [навч. посібн.] (Вченою радою НУБіПУ) / [Подпрятов Г.І., Войцехівський В.І., Кіліан М., Сметанська І.М., Токар А.Ю., Войцехівська О.В., Орловський М.Й.] К.:ЦІТ Компрінт, 2017. 660 с.

     

 


Останні новини

Всі новини