Меню
Остання редакція: 27 жовтня 2021

Участь кафедри технологій харчових продуктів Уманського НУС в семінарі-практикумі «Нова філософія шкільного харчування»

В місті Умань відбувся семінар-практикум «Нова філософія шкільного харчування» за участі керівництва міста, директорів шкіл, представників батьківських комітетів, шкільних поварів та експертів.

На семінарі було презентовано кафедру технологій харчових продуктів Уманського НУС. Завідувач кафедри професор Ірина Заморська ознайомила присутніх з діяльністю кафедри, особливостями освітньої програми «Технології харчування» та обговорила перспективи подальшої співпраці кафедри з міським відділом освіти.

Також на семінарі доцентом Людмилою Матенчук було представлено наукові розробки кафедри технологій харчових продуктів, з пропозицією включити їх до нового перспективного меню шкіл.