Меню
Остання редакція: 25 квітня 2019

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів на честь 175-річчя Уманського національного університету садівництва

Кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів працювала за напрямом секції «Технологія зберігання і переробки плодів та овочів».

В роботі секції взяли участь 32 студенти інженерно-технологічного факультету та факультету менеджменту, а також викладачі кафедри, які є їх науковими керівниками.  Керівник секції – професор Анастасія Токар, керівник гуртка – ст. викладач  Альона Заболотна , староста гуртка – Ольга Ткачук.

На високому науковому та технологічному рівнях з науковими доповідями виступили студенти 11-мт і 12-мт групи.

Зі змістовними оглядовими статтями виступили студенти 41-т, 21-кт, 31-т, 31-тз, 31-гр та 11-кт груп.

В доповідях та презентаціях висвітлювались питання розширення асортименту та удосконалення технології виготовлення консервів з плодів та овочів, використання нетрадиційної сировини в харчовій промисловості, вдосконалення технології зберігання рослинної сировини й оцінка якості та безпечності  отриманої продукції.

Доповіді студентів супроводжувались презентацією матеріалу на екрані мультимедійного проектора.

Найкращими визнані доповіді:

  1.  Удосконалення асортименту та якості овочево-фруктових консервів для дієтичного харчування

Доповідач – студ. 11-мт групи Музиченко О.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

  1. Аналіз показників якості ягід технічних сортів винограду в період дозрівання

Доповідач – студ. 41-т групи Ковальчук О.О.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

  1. Виробництво фруктових соків в потоці

Доповідач – студ. 41-т групи Очеретна А.Л.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

 

Також були відзначені доповіді студентів:

-                      Особливості виготовлення консервів для дієтичного харчування на овочевій основі

Доповідач – студ. 12-мт групи Шаповал М.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

-                      Удосконалення технології виготовлення фруктових напоїв функціонального призначення

Доповідач – студ. 31-т групи Мороз А.Ю.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

-                      Стерилізування консервів в горизонтальних автоклавах

Доповідач – студ. 41-т групи Кривда Н.О.

Керівник –викладач Миронюк С.С.

-                      Оцінка якості сировини для виготовлення салатів

Доповідач – студ. 11-мт групи  Алексійчук Ю.В.

Керівник –д. с.-г.н., професор Токар А.Ю.

-                      Нові технології зберігання плодів кісточкових культур

Доповідач – студ.41-т групи Ткачук О.П.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Василишина О.В.

-                      Сучасні технології зберігання плодоовочевої продукції.

Доповідач – студ. 11-кт групи Лісніченко Є.К. 

Керівник – викладач Пиркало В.В.