Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2021

Профорієнтаційна робота – це важливо

Завдяки Центру професійно – кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського НУС з 27 вересня по 4 жовтня 2021 року було проведено та організовано Тиждень відкритих дверей - 2021.

Кафедра технологій харчових продуктів Уманського НУС брала ативну участь в даному профорієнтаційному заході та гостинно приймала  відвідувачів – випускників загальноосвітніх шкіл, училищ та коледжів м. Умань,  Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської, Вінницької,  Одеської та інших областей.

Викладачі кафедри технологій харчових продуктів та студенти  розповіли абітурієнтам про переваги освітніх програм «Технології харчування» та «Харчові технології», можливість проходження практики та подальшого працевлаштування,  поділились власним досвідом та рецептами приготування різних страв з млинцями.  Майстер-клас з приготування млинців, чаювання та пригощання залишили  теплі спогади від зустрічі, про що свідчать щирі позитивні відзиви та залишені школярами враження.