Меню
Остання редакція: 23 березеня 2020

ОГОЛОШЕННЯ! КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ!

«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»

в заочній формі 

7 квітня 2020 року

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції

«Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів»,

яка відбудеться

7 квітня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва

Програмою конференції передбачено роботу наступних секцій:

1. Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність.

2. Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів.

3. Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення.

4. Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів.

Форма участі – заочна 

Робочі мови конференції – українська, англійська

Для участі у роботі конференції просимо Вас до 6 квітня 2020 року надіслати на адресу tzppoudau@gmail.com

- заявку на участь;

-тези доповідей.

Інформаційний лист

Адреса оргкомітету: 

20305, вул. Інститутська, 1, м. Умань, Черкаська область,

Уманський національний університет садівництва

е-mail: tzppoudau@gmail.com      тел. + 38(04744)3-22-12

Василишина Олена Володимирівна

(координатор конференції)

Інформація розміщена на сайті Уманського НУС та кафедри технологій харчових продуктів

http://www.udau.edu.ua