Меню
Остання редакція: 07 листопада 2017

Курси підвищення кваліфікації

З 23 жовтня по 4 листопада 2017 року на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів відбулись курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників інженерно-технологічного факультету за спеціальністю 181 «Харчові технології».

До проведення занять від ДЗО «Одеський інститут післядипломної освіти» НУХТ було залучено  завідувача кафедри харчових технологій та інженерії, канд.техн.наук, ст.н.с. Людмилу Олександрівну Стоянову. Викладачі отримали актуальну і змістовну інформацію під час лекційних, тренінгових занять щодо змін у харчовому законодавстві України, поточного стану нормативної бази АПК, системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів ( ISO 9001:2015, ISO 22000:2017), ресурсозберігаючих технологій та обладнання харчових галузей, інноваційних технологій зберігання продукції рослинництва, інноваційних технологій консервованих продуктів і продуктів громадського харчування та ін.  

По завершенню курсів всі отримали сертифікати про підвищення кваліфікації відповідного зразка.