Меню
Остання редакція: 19 листопада 2020

І тур студентської олімпіади на кафедрі технологій харчових продуктів

У рамках виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про  проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2020-2021 навчальному році» та з метою пошуку й стимулювання до творчої діяльності обдарованої молоді 19 листопада 2020 р.на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» за програмами «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчування».

Участь у заході взяли студенти третього-четвертого курсів спеціальності 181 «Харчові технології».

Олімпіада проводилась дистанційно на платформах ZOOM і MOOLD й складалась з  двох блоків завдань – тестові завдання та теоретичні запитання з технологій виробництва. Перевага в оцінюванні завдань надавалась рівню обґрунтованості відповідей завдань другого блоку.

 

За результатами сумарної кількості набраних балів переможні місця серед учасників І туру олімпіади розподілились таким чином:

  • за програмою «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»:

І місце – Мокроус Валерія, 31-т група;

ІІ місце – Ляшенко Юлія, 31-т група;

ІІІ місце – Гончар Сергій, 21к-т група.

 

  • за програмою «Технології харчування»:

І місце – Савін Андрій, 11к-тх група;

І місце – Падюк Марія, 11к-тх група;

ІІ місце – Попова Аліна, 11к-тх група;

ІІІ місце – Войченко Іванна, 11к-тх група.

 

Комісія у складі:

Голова комісії – Заморська І.Л.

Члени комісії: Токар А.Ю., Матенчук Л.Ю., Гайдай І.В., Калайда К.В., Волкова Т.В., Худік Л.М.

 

Колектив кафедри технологій харчових продуктів вітає переможців та бажає достойно представити наш університет у ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади.

 

 

Людмила Худік,

викладач кафедри технологій харчових продуктів