Меню
Остання редакція: 18 лютого 2020

Чергова зустріч із стейкхолдерами

18 лютого 2020 року на інжерено-технологічному факультеті відбулась чергова зустріч студентів із стейкхолдерами, організована кафедрою технологій харчових продуктів Уманського НУС.

Запрошеними цього разу були представники ПраТ «Білоцерківський консервний завод», а саме: заступник голови правління із загальних питань та охорони праці Валерій Урсол  та начальник відділу кадрів Лариса Гаценко.

Була проведена цікава і корисна лекція на тему: «Вимоги до фахових компетентностей які мають набути студенти в результаті навчання в університеті для їх працевлаштування». Також запрошені гості ознайомили з діяльністю підприємства, асортиментом продукції, що виробляють, означили головні пріоритети у підготовці фахівців з харчових технологій та перспективи їх подальшого працевлаштування.

Олена Рибчак, доцент кафедри технологій харчових продуктів