Меню
Остання редакція: 20 травня 2019

Навчальні дисципліни

 

181 Харчові технології

програма підготовки

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

ОС бакалавр

 

Виноробство

Вступ до фаху

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Науково-дослідна робота студентів

Проектування підприємств галузі

Промислова екологія переробних підприємств галузі

СІМКХВ

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічне обладнання галузі

Технологічні розрахунки, облік і звітність галузі

Технологія бродильних виробництв

Технологія води і водопідготовки в галузі

Технологія зберігання

Технологія консервів для дитячого і дієтичного харчування

Технологія консервування

Технологія консервування плодів та овочів

Технологія молока і молочних продуктів

Технологія м'яса, м'ясопродуктів та риби

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Технологія сушіння

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Фізико-хімічні та біологічні основи обробки сировини в галузі

Холодильна техніка та технологія

 

181 Харчові технології

 програма підготовки

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

ОС магістр

 

Безвідходні технології консервних виробництв

Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів

Інноваційний інжиніринг консервних підприємств

Інноваційні технології консервованих продуктів

Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів

Методика викладання у ВНЗ

Методологія харчової науки

Мікробіологічні процеси та їх продукти у консервних виробництвах

Науково-дослідна робота

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Сучасні досягнення харчової науки

Технології консервованих продуктів функціонального призначення

Технологічна експертиза виробництва консервованих продуктів

Управління якістю продукції консервних виробництв

 

181 Харчові технології

 програма підготовки

Технології харчування

ОС магістр

 

Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства

Інноваційний інжиніринг підприємств  ресторанного господарства

Інноваційні ресторанні технології

Інноваційні технології харчової продукції

Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів

Науково-дослідна робота

Оптимізація технологічних процесів

Сучасні досягнення харчової науки

Технологічна експертиза виробництва продукції ресторанного господарства

Технологія ресторанної продукції функціонального призначення

Управління якістю продукції ресторанного господарства

 

 

 

 

Останні новини

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів на честь 175-річчя Уманського національного університету садівництваЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів на честь 175-річчя Уманського національного університету садівництва

Читати повністю

Всі новини