Остання редакція: 23 квітня 2021 Конференції кафедри Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» 2020 р. Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ" 2021 р. Матеріали Збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної ї конференції 2021
Читати повністю Участь викладачів кафедри технологій харчових продуктів у Міжнародній конференціії Читати повністю
Читати повністю Участь кафедри технологій харчових продуктів у Міжнародній Осінній Школі Жана Моне Читати повністю