Меню
Остання редакція: 25 лютого 2020

Наукові здобутки студентів

Наукова діяльність студентів – важливий здобуток у студентські роки.  Студенти впродовж навчального року беруть активну участь у наукових заходах, конференціях, олімпіадах, результами є одержані наукові здобутки - дипломи, грамоти. Результати наукових досліджень впроваджуються у виробництво.

.

Участь у  Всеукраїнській студентській науковій конференції присвяченій 125-річчю від дня народження професора В.Л. Симиренка 30 березня 2016 року:

 1. Розширення асортименту овочево-фруктових пюре

Доповідач – студ. 51-тм групи Бабкін В.О.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

2. Удосконалення технології та розширення асортименту овочеплодових пюре

Доповідач – студ. 51-тм групи Благополучна А.Г.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

3. Вплив способів заморожування на якість плодів вишні

Доповідач – студ. 51-тм групи Котолуп А.І.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Василишина О.В.

4. Плоди йошти як сировина для розширення асортименту консервів

Доповідач – студ. 51-тм групи Андрухів С.С.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

5. Удосконалення технології заморожування ягід суниці за їх попереднього підсушування

Доповідач – студ. 51-тм Вітвіцький В.М.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Заморська І.Л.

6. Вплив затримки з охолодженням на втрати маси ягід суниці під час зберігання

Доповідач – студ. 51-тм Мельник Р.О.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Заморська І.Л.

7. Дослідження хімічного складу плодів дерену і використання його в соковому виробництві

Доповідач – студ. 51-тм Сакович Є.І.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

8. Підвищення біологічної цінності консервів «Томати мариновані»

Доповідач – студ. 51-тс Кифенко Д.О.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

9. Удосконалення  елементів технології з метою підвищення харчової і біологічної цінномсті консервів «Перець маринований»

Доповідач – студ. 51-тс  Дудник В.П.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

10. Удосконалення технології та розширення асортименту фруктових компотів

Доповідач – студ. 51-тс Гоменюк Ю.О.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

11. Підвищення біологічної цінності морквяно-яблучного соку

Доповідач – студ. 51-тс Дембіцький М.Л.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

12. Хіміко-технологічна оцінка яблук для виготовлення

Доповідач – студ. 51-тс Дубінецький В.В.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

13. Удосконалення  елементів технології з метою підвищення харчової і біологічної цінномсті консервів «Буряк з часником»

Доповідач – студ. 51-тс  Збриський І.І.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

14. Підвищення біологічної цінності компоту з яблук

Доповідач – студ. 51-тс Компанієць Є.В.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

15. Удосконалення технології овочевих соків з метою

Доповідач – студ. 51-тс Мельник І.І.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

16. Вплив технології на якість виноматеріалів з плодів бузини чорної

Доповідач – студ. 51-тс Наконечнюк О.І.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

17. Підвищення харчової і біологічної цінності плодово-ягідних пюре з плодів сливи

Доповідач – студ. 51-тс Палій В.В.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Заморська І.Л.

18. Розширення асортименту овочево-фруктових консервів

Доповідач – студ. 51-тс Плащова В.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

19. Розширення асортименту плодово-овочевих соків

Доповідач – студ. 51-тс  Філатова А.С.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

20. Підвищення харчової та біологічної цінності консервів «Сік березовий з цукром»

Доповідач – студ. 51-тс  Хльобас Я.В.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

21. Удосконалення плодово-ягідних маринадів з метою їх придатності для харчування хворих на діабет

Доповідач – студ. 51-тс Шведе-Сапатюк А.Р.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

22. Підвищення біологічної цінності яблучного соку

Доповідач – студ. 51-тс Брухаль О.О.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

23. Розробка комплексної технології переробки калини

Доповідач – студ. 51-тм Яківчук З.В.

Керівник – К. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

24. Розширення асортименту заморожених овочевих сумішей з метою використання в закладах швидкого харчування

Доповідач – студ. 51-тм Руденко Є.І.

Керівник – ст. викладач Заболотна А.В.

25. Удосконалення технології зберігання ягід ожини за використання антиоксидантних композицій

Доповідач – студ. 51-тм Захарчук В.С.

Керівник – ст. викладач Чернега А.О.

 

Участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції приуроченій 160-річчю від дня народження видатного садівника В.В. Пашкевича 5-6 квітня 2017 року

 

  1. Тема «Удосконалення технології некріплених виноматеріалів з груші»         Доповідач – студ. 51-тм групи Горбенко І.Р.

 Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

2. Тема «Вплив часткового вакуумування упаковки на якість заморожених плодів кизилу»

Доповідач – студ. 51-тм групи Томашевський В.Ю.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

 3. Тема «Удосконалення елементів технології купажованих соків на основі яблучного» Доповідач – студ. 51-тм групи Заєць В.А. Керівник – к.с.-г.н., доцент Калайда К.В.

4. Тема «Розробка рецептур нових видів продукції на основі яблучного соку»

Доповідач – студ. 51-тс групи Осіян Т.В.

 Керівник – викладач Волкова Т.В.

5. Тема «Розроблення елементів технології консервів «Томати натуральні різані»» Доповідач – студ. 51-тс групи Гусар О.А.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

 6. Тема «Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Сік персиковий з м’якоттю і цукром»

 Доповідач – студ. 51-тс групи Маринич Н.С.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

7. Тема «Удосконалення елементів технології з метою підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Томати мариновані»»

Доповідач – студ. 51-тс групи Чех М.Г.

 Керівник – викладач Волкова Т.В.

8. Тема «Удосконалення технології заморожування плодів сливи шляхом їх часткового осмотичного зневоднення в розчинах сахарози»

Доповідач – студ. 51-тс групи Заболотній Є.Л.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

9. Тема «Стандартизація штрихового кодування продукції»

Доповідач – студ. 41-т групи Кольцова Ю.П.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Калайда К.В.

10. Тема «Державний метрологічний контроль і нагляд»

Доповідач – студ. 41-т групи Топчій О.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Калайда К.В.

11. Тема «Значення міжнародної стандартизації для розвитку промисловості та торговельних зв’язків між державами»

Доповідач – студ. 41-т групи Михайлова С.А.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

12. Тема «Розширення асортименту консервів на основі кабачка»

Доповідач – студ. 41-т групи Калугін І.В.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

13. Тема «Удосконалення рецептури консервів «Томати мариновані»»

 Доповідач – студ. 41-т групи Півень А.С.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

14. Тема « Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Сік березовий»»     Доповідач – студ. 41-т групи Федоренко Т.М.

Керівник – викладач Миронюк С. С.

15. Тема «Непрямі показники якості некріплених плодово-ягідних виноматеріалів»  Доповідач – студ. 41-т групи Безверхній В.В.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

16. Тема «Секрети виготовлення справжнього хересу»

Доповідач – студ. 41-т групи Марченко М.М.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

17. Тема «Вихід соку із плодів яблук залежно від способу обробки»

Доповідач – студ. 51-тс групи Білоус А.В.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

18. Тема «Удосконалення технології заморожування плодів кизилу за їх обробки в розчинах з антиокислювальними властивостями»

Доповідач – студ. 51-тс групи Ільїн С.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

19. Тема «Розширення асортименту овочево-фруктових консервів»

Доповідач – студ. 51-тс групи Оперенко Д.І.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

20. Тема «Розширення асортименту дієтичних консервів»

Доповідач – студ. 51-тс групи Корнеєва А.В.

 Керівник – ст.викладач Харченко З.М.

21. Тема «Підвищення біологічної цінності компоту з яблук»

Доповідач – студ. 51-тс групи Лисенко А.О.

Керівник – ст.викладач Харченко З.М.

22. Тема «Підвищення біологічної цінності овочево-фруктових консервів»

Доповідач – студ. 51-тс групи Благовісний П.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю

23. Тема «Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Томати консервовані»»

Доповідач – студ. 51-тс групи Цимаховська О.В.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

24. Тема «Удосконалення елементів технології з метою підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Перець маринований»»

Доповідач – студ. 51-тс групи Вечірко Д.В.

 Керівник – викладач Волкова Т.В.

25. Тема «Удосконалення технології та розширення асортименту фруктових компотів»   Доповідач – студ. 51-тс групи Яценко П.В.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

26. Тема «Розширення асортименту плодових конфітюрів»

Доповідач – студ. 51-тс групи Канівець В.В.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

27. Тема «Удосконалення технології овочевих соків з метою підвищення їх біологічної цінності»

Доповідач – студ. 51-тс групи Шпарук О.О.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Калайда К.В.

 28. Тема «Вплив технологічних прийомів на вихід і якість грушевих соків»

Доповідач – студ. 51-тм групи Веремейчик М.С.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

29. Тема «Розробка комплексної технології переробки плодів калини»

Доповідач – студ. 51-тм групи Раджапова Д.В.

 Керівник – к.с.-г.н., доцент Калайда К.В.

 30. Тема «Використання цінних інгредієнтів при виробництві продуктів харчування» Доповідач – студ. 51-тм групи Погрібна Н.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

 31. Тема «Придатність овочів і фруктів для виготовлення овочевофруктових соків»

Доповідач – студ. 51-тм групи Шевчук В.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

Кращими були відзначені доповіді: - студента 41-т групи Безверхнього Владислава Валентиновича на тему «Непрямі показники якості некріплених плодово-ягідних виноматеріалів», керівник – професор, доктор с.-г. наук Токар Анастасія Юхимівна – І місце; - студентки 51-тс групи Маринич Наталії Сергіівни на тему «Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Сік персиковий з м’якоттю і цукром», керівник – викладач Миронюк Сергій Степанович – ІІ місце; - студентки 41-т групи Михайлової Софії Андріївни на тему «Значення міжнародної стандартизації для розвитку промисловості та торговельних зв’язків між державами»», керівник – викладач Пиркало Віталій Васильович – ІІІ місце. Серед учасників конференції були також відзначені доповіді Федоренко Т.М. (керівник - викладач Миронюк С.С.) та Заболотній Є.Л. (керівник - доцент, канд..с.-г. наук Заморська І.Л.)

 

Участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції присвяченій 125-річчю від дня народження О.Д. Нордмана 25 квітня 2018 року

 

1. Вплив способу обробки плодів бузини чорної на вихід та якість соку

Доповідач – студ. 11-мт групи Безверхній В.В.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

2. Плоди груші як сировина для виготовлення фруктових  напоїв

Доповідач – студ. 11-мт групи  Мальчевська І.О.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

3. Збереженість яблук ранньозимових строків достигання в різних видах упаковки

Доповідач – студ. 11-мт групи  Ляшко В.В.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

4. Вплив виду упаковки на якість заморожених ягід суниці

Доповідач – студ. 11-мт групи  Насіковська О.В.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

5. Дослідження основних показників ягід суниці з метою використання її у виробництві соків

Доповідач – студ. 11-мт групи  Федоренко Т.М.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

6. Удосконалення асортименту та якості овочево-фруктових консервів для дитячого харчування

Доповідач – студ. 11-мт групи Гурський В.І.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

7. Удосконалення технології виробництва соків з метою підвищення біологічної цінності

Доповідач – студ. 11-мт групи Калугін І.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

8. Оцінка якості і здатності до зберігання плодів перцю солодкого різних строків достигання

Доповідач – студ. 11-мт групи Колпаков В. І.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

9. Вплив щільності пакувального матеріалу на якість і тривалість зберігання плодів перцю солодкого

Доповідач – студ. 11-мт групи Топчій О. В

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

10. Використання фруктів та овочів у виробництві компотів

Доповідач – студ. 11-мт групи Нестерчук Є.І.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

11. Дослідження основних показників ягід суниці з метою використання її у виробництві соків

Доповідач – студ. 11-мт групи  Гресько І.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

12. Визначення впливу попередньої обробки слив на вихід соку та його якісні показники

Доповідач – студ. 11-мт групи Марченко М.М.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

13. Дослідження технологічних властивостей ягід чорної смородини з метою виготовлення соків

Доповідач – студ. 11-мт групи  Теслюк О.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

14. Стан та перспективи розвитку ринку фруктових соків в Україні

Доповідач – студ. 21-кт групи  Бондар Н.Ю.

Керівник – к. т .н., доцент Матенчук Л.Ю.

15. Харчові добавки та їх використання в харчовій промисловості

Доповідач – студ. 41-т групи Володівщук Д.В.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Василишина О.В.

16. Сучасні технології заморожування ягід

Доповідач – студ. 41-т групи Персюн М.М.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

17. Особливості зберігання плодів зерняткових культур

Доповідач – студ. 41-т групи  Кравчук Д.В.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

18. Підвищення біологічної цінності фруктових концентрованих консервів

Доповідач – студ. 41-т групи Походун А.О.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

19. Підвищення біологічної цінності соків фруктових натуральних

Доповідач – студ. 41-т групи Устенко О.В.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

20. Розширення асортименту консервів на основі кабачка

Доповідач – студ. 41-т  групи Петренко В.І.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

21. Розширення асортименту маринованих овочів

Доповідач – студ. 41-тс групи Тонюк В.Л.

Керівник – доцент Калайда К.В.

22. Нетрадиційна сировина в овочевих консервах

Доповідач – студ. 41-т групи Музиченко О.В.

Керівник –викладач Волкова Т.В.

23. Дослідження харчової цінності консервів в порівнянні з сировиною

Доповідач – студ. 41-т групи Перкатий І.М.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

24. Обгрунтування доцільності зміни якісного вмісту органічних кислот в овочевих консервах

Доповідач – студ. 41-т групи Панчук В.П.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

25. Підвищення біологічної цінності компотів із сухофруктів

Доповідач – студ. 41-т групи Ташлицька В.М.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

26. Розробка плодоовочевих консервів для дитячого харчування на основі кабачків

Доповідач – студ.41-т групи Пасічник Д.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

27. Підвищення харчової та біологічної цінності томатного соку

Доповідач – студ.41-т групи Матвієнка А.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

28. Особливості заморожування овочів

Доповідач – студ. 41-т групи  Глухінчук С.В.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська І.Л.

29. Харчова і дієтична цінність кабачків

Доповідач – студ.41-т групи Березовський О.О.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

30. Оцінка технологій овочевої ікри

Доповідач – студ.41-т групи Тітова А.В.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

31. Харчова і дієтична цінність свіжих і солоних огірків

Доповідач – студ.41-т групи Антонець І.І.

Керівник – д.с.-г.н., професор Токар А.Ю.

32. Удосконалення фруктових консервів на основі плодів аличі

Доповідач – студ.41-т групи Булеха Р.В.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

33. Розробка технології фруктових консервів з використанням ягід суниці

Доповідач – студ.41-т групи Жолобенко Є.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

34. Поліпшенння органолептичних показників овочевих маринадів

Доповідач – студ.21-кт групи Сердечний О.В.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

35. Розширення асортименту овочевих консервів на основі томатів

Доповідач – студ.41-т  групи Панчук М.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

36. Оцінка якості і здатності до зберігання  ягід ожини

Доповідач – студ.21-кт групи Коропецький І.І.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Чернега А.О.

37. Харчова і дієтична цінність ягід ожини

Доповідач – студ.21-кт групи Василащук С.М.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Чернега А.О

38. Збагачення свіжо вичавлених соків біологічно активними речовинами

Доповідач – студ.41-т групи Глухота А.Д

Керівник – викладач Пиркало В.В.

39. Розробка нових купажованих соків на основі різних видів сировини з метою підвищення їх біологічної цінності.

Доповідач – студ.41-т групи Гуменюк Р.Г.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

40. Особливості використання нетрадиційної сировини для виготовлення лікувально-профілактичних харчових продуктів

Доповідач – студ.41-т групи Шорубалко В.К.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

41. Проблеми задоволення потреб ринку кісточкових плодів в Україні вітчизняною продукцією

Доповідач – студ.41-т групи Давтян С.Т.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

42. Перспективи розвитку біотехнології нешкідливих харчових продуктів

Доповідач – студ.41-т групи Пушкарук О.І.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

43. Біологічна та харчова цінність консервів з квасолі стручкової

Доповідач – студ.21-кт групи Гуменюк М.О.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

44. Особливості овочевих консервів на основі томатів

Доповідач – студ.21-кт групи Кондратюк В.В.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

45. Підготовка питної води для виробництва пива.

Доповідач – студ.31-т групи Очеретна Н.А.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

46. Хвороби та пороки пива

Доповідач – студ.31-т групи Ротар М.С.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

47. Відходи пивоваріння та їх переробка і використання

Доповідач – студ.31-т групи Виборний В.В.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

48. Використання ферментних препаратів у пивоварному виробництві

Доповідач – студ.31-т групи Ткачук О.П.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

49. Сорти і типи пива, оцінка їх якості

Доповідач – студ.31-тз групи Трофуша А.О.

Керівник – к. т. н., доцент Гайдай І.В.

50. Біологічна цінність заморожених напівфабрикатів призначених для приготування перших страв

Доповідач – студ.31-гр групи Делікат А. В.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

51. Мікробіологічна безпечність заморожених напівфабрикатів промислового виробництва

Доповідач – студ. 31-гр групи Мазура І.І.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

52. Удосконалення технології приготування напівфабрикатів з прісного тіста

Доповідач – студ.31-гр групи Коваль Т.О.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

53. Переваги використання напівфабрикатів для приготування перших страв

Доповідач – студ.31-гр групи Цехмистренко А.В.

Керівник – к. с.-г. н., ст.  викладач Заболотна А.В.

54. Виробництво оздоровчих напоїв

Доповідач – студ.31-т групи Очеретна Н.А.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

55. Суть і переваги асептичного консервування

Доповідач – студ.31-т групи Ротар М.С.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

56. Рослинні замінники м’яса

Доповідач – студ.31-т групи Ткачук О.П.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

57. Нанотехнології в м’ясній промисловості

Доповідач – студ.31-т групи Кривда Н.О.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

58. Використання фруктів і овочів для виробництва консервів підвищеної біологічної цінності

Доповідач – студ.21 - кт групи  Гроздов Д.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

59. Способи розділення грубодисперсних харчових суспензій та емульсій.

Доповідач – студ.31-т групи Бухон Л.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

60. Сучасний стан харчової промисловості України.

Доповідач – студ.31-т групи Гнатюк С.П.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

61. Безпечна експлуатація технологічного обладнання  харчових підприємств

Доповідач – студ.31-т групи Ковальчук О.О.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

62. Актуальні питання проектування технологічних процесів консервних підприємств.

Доповідач – студ.11-кт групи Чупира С.І.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

Участь у Всеукраїнській студентській науковій конференції приуроченій 175-річчю Уманського національного університету садівництва 24 квітня 2019 року

1.Удосконалення технології заморожування плодів вишні

Доповідач – студ. 11-мт групи Володівщук Д.В.

Керівник – д.с.-г.н., доцент Василишина О.В.

2. Оцінка якості сировини для виготовлення салатів

Доповідач – студ. 11-мт групи  Алексійчук Ю.В.

Керівник –д. с.-г.н., професор Токар А.Ю.

3. Хіміко-технологічна оцінка  ягід  аґрусу

Доповідач – студ. 11-мт групи  Антонець І.І.

Керівник –д. с.-г.н., професор Токар А.Ю.

4. Вміст аскорбінової кислоти і заліза у плодах агрусу

Доповідач – студ. 11-мт групи  Березовський О.О.

Керівник –д. с.-г.н., професор Токар А.Ю.

5. Оцінка  придатності плодів горобини чорноплідної для підвищення біологічної цінності напоїв з яблук

Доповідач – студ. 12-мт групи  Богачук О.О.

Керівник –д. с.-г.н., професор Токар А.Ю.

6. Удосконалення технології виготовлення фруктових консервів функціонального призначення

Доповідач – студ. 21-кт групи Коцюбенко О.М.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

7. Удосконалення технології заморожування плодів сливи

Доповідач – студ. 12-мт групи  Глухота А.Д.

Керівник – д.т.н., доцент Заморська І.Л.

8. Збереженість яблук пізніх строків достигання в поліетиленовій упаковці

Доповідач – студ. 12-мт групи  Глухінчук С.В.

Керівник – д.т.н., доцент Заморська І.Л.

9. Збереженість ягід суниці за різних способів утримання грунту

Доповідач – студ. 11-мт групи  Пушкарук О.І.

Керівник – д.т.н., доцент Заморська І.Л.

10. Вплив способу пакування на якість заморожених ягід малини

Доповідач – студ.11-мт групи  Персюн М.М.

Керівник – д.т.н., доцент Заморська І.Л.

11. Розробка технології вишневих заморожених соків підвищеної біологічної цінності

Доповідач – студ. 11-мт групи Орел М.Д.

Керівник – д.с.-г.н., доцент Василишина О.В.

12. Вплив особливостей сорту на фізико-хімічні показники плодів вишні

Доповідач – студ. 12-мт групи Поліщук В.Ю.

Керівник – д.с.-г.н., доцент Василишина О.В.

13. Купажовані соки підвищеної біологічної цінності

Доповідач – студ. 11-мт групи  Бондар Н.Ю.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

14. Особливості виробництва консервів для дитячого харчування

Доповідач – студ. 12-мт групи  Гроздов Д.А.

Керівник – к. с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

15. Удосконалення асортименту та якості овочево-фруктових консервів для дієтичного харчування

Доповідач – студ. 11-мт групи Музиченко О.В.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

16. Вимоги до якості сировини при виробництві соків

Доповідач – студ. 11-мт групи Пасічник Д.С.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

17. Особливості виготовлення консервів для дієтичного харчування на овочевій основі

Доповідач – студ. 12-мт групи Шаповал М.А.

Керівник – к.с.-г.н., доцент Матенчук Л.Ю.

18. Збереженість плодів перцю солодкого в різних видах упаковки

Доповідач – студ. 11-мт групи Петренко В. І.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

19. Придатність нових і перспективних сортів плодів перцю солодкого до зберігання

Доповідач – студ. 11-мт групи Походун А.О.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

20. Лежкість плодів перцю солодкого залежно від часу збору

Доповідач – студ. 12-мт групи Скляренко В.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

21. Інноваційні підходи до формування якості соків із дикорослих ягід

Доповідач – студ. 11-мт групи  Панчук М.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

22. Ягоди вишні як джерело функціонально-харчових інгрідієнтів

Доповідач – студ. 12-мт групи Сердечний О.В.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

23. Харчова та біологічна цінність вина

Доповідач – студ. 12-мт групи  Булеха Р.В.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

24. Ягоди чорниці як джерело біологічно активних речовин для виробництва соків

Доповідач – студ. 11-мт групи  Жолобенко Є.О.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

25. Обґрунтування вибору рослинної сировини для формування якості алкогольних напоїв

Доповідач – студ. 12-мт групи  Семененко М.С.

Керівник – к. т .н., доцент Гайдай І.В.

26. Удосконалення технології виготовлення швидкозаморожених напівфабрикатів для перших страв

Доповідач – студ. 12-мт  групи Андрієнко Г.Д.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

27. Розширення асортименту та підвищення харчової цінності швидкозаморожених закусок

Доповідач – студ. 12-мт групи Гуменюк М.О.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

28. Збереження якості та біологічної цінності швидкозаморожених десертних страв

Доповідач – студ. 12-мт  групи Михайлова С.А.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

29. Формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом

Доповідач – студ. 31-т групи Лобода А.Ю.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

30. Збереження біологічно активних речовин за різних способів переробки            плодів перцю солодкого

Доповідач – студ. 41-т групи Нечипорук М.В.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

31. Удосконалення технології виготовлення фруктових напоїв функціонального призначення

Доповідач – студ. 31-т групи Мороз А.Ю.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда К.В.

32. Стерилізування консервів в горизонтальних автоклавах

Доповідач – студ. 41-т групи Кривда Н.О.

Керівник –викладач Миронюк С.С.

33. Виробництво фруктових соків в потоці

Доповідач – студ. 41-т групи Очеретна А.Л.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

34. Нові технології зберігання плодів кісточкових культур

Доповідач – студ.41-т групи Ткачук О.П.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Василишина О.В.

35. Вплив заморожування та низькотемпературного зберігання на якість ягід ожини

Доповідач – студ. 12-мт групи Шорубалко В.К

Керівник – к. с.-г. наук, доцент Чернега А.О.

36. Аналіз показників якості ягід технічних сортів винограду в період дозрівання

Доповідач – студ. 41-т групи Ковальчук О.О.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

37. Виробництво марочних коньяків

Доповідач – студ. 31-т групи Губін Д.А.

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай І.В.

38. Розширення асортименту плодоовочевих соків

Доповідач – студ.41-т групи Бухон  Л.Ю.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

39. Підвищення біологічної цінності конфітюру з яблук

Доповідач – студ.21-кт групи Нестеров З. С.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

40.  Розширення асортименту соків з підвищеною біологічною цінністю

Доповідач – студ.21-кт групи Приймак В.В.

Керівник – викладач Харченко З.М.

41. Ситуація в секторі харчової промисловості. Напрямки розвитку галузі.

Доповідач – студ. 21-кт групи Самойленко М.І.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

42. Підвищення харчової і біологічної цінності консервів «Цвітна капуста маринована»

Доповідач – студ.11-кт групи Німеренко Н.А.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

43. Розробка нових рецептур та виготовлення нових видів консервів

Доповідач – студ.31-т групи Борщ С.О.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

44. Розробка нової рецептури та виготовлення конфітюру фруктово-овочевого

Доповідач – студ.31-т групи Пальонко Л.Р.

Керівник – ст. викладач Харченко З.М.

45. Технологія виробництва швидкозаморожених плодів

Доповідач – студ.31-т групи Литвиненко В.Ю.

Керівник – викладач Миронюк С.С.

46. Особливості технології приготування страв за технологією  «sous-vide»

Доповідач – студ. 31-гр групи Балашова К.М.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

47. Нові способи теплової кулінарної обробки продуктів

Доповідач – студ. 31-гр групи Приступа А.Д.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

48. Сучасні тенденції приготування і презентації страв

Доповідач – студ. 31-гр групи Кривенко А.В.

Керівник – к. с.-г. н., ст.. викладач Заболотна А.В.

49. Соки для дитячого харчування:основні загальні вимоги до контролювання якості

Доповідач – студ. 11-кт групи Лісніченко Є.К.

Керівник – к. с.-г. н., доцент Матенчук Л.Ю.

50. Інноваційні технології переробки плодоовочевої продукції.

Доповідач – студ. 11-кт групи Бевз О.В.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

51. Енергозберігаючі холодильні технології транспортування, зберігання і дозарювання фруктів.

Доповідач – студ. 21-кт групи Савранський С.П.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

52. Сучасні технології зберігання плодоовочевої продукції.

Доповідач – студ. 11-кт групи Лісніченко Є.К. 

Керівник – викладач Пиркало В.В.

53. Новітнє обладнання для охолодження, зберігання і заморожування ягід

Доповідач – студ. 11-кт групи Тихолаз Б.О. 

Керівник – викладач Пиркало В.В.

54. Переробки органічних продуктів: сучасний стан та перспективи розвитку.

Доповідач – студ. 11-кт групи Чичило М.І.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

55. Системний підхід до безпечності харчової продукції в ЄС та Україні.

Доповідач – студ. 11-кт групи Німеренко Н.А.

Керівник – викладач Пиркало В.В.

56. Удосконалення технології виготовлення овочевих консервів

Доповідач – студ. 21-кт групи Ушаков М.О.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

57. Удосконалення технології виготовлення овочевих консервів функціонального призначення

Доповідач – студ. 21-кт групи Теліжук К.І.

Керівник – викладач Волкова Т.В.

 

Результати проведеної науково-дослідної роботи студентів були опубліковані в збірниках: Інноваційні технології вирощування, зберігання і переробки продукції садівництва та рослинництва: матеріали V міжнародної науково-практичної конференції (23-24 травня 2019 р., м. Умань). Умань: Видавець «Сочінський М. М.», 2019.

Актуальні питання сучасної аграрної науки: матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції (21 листопада 2019 р., м. Умань). / Умань: «Візаві».  2019. 

 

Патенти

 

Патент на корисну модель № 109649 Україна, МПК А23В7/04. Спосіб попередньої обробки ягід суниці перед заморожуванням/ Заморська І.Л., Оксюта А.А., Осокіна Н.М. № U2016 02946; Заявл. 22.03.2016; Опубл. 25.08.2016, Бюл. №16.

Акти впровадження 

1. В ТОВ Шльосем Україна Удосконалення технології та розширення асортименту заморожених продуктів з плодів перцю солодкого, 2019 рік (Калайда К.В., Присяжнюк Я.М.).

2. В ТОВ Шльосем Україна Десерти функціонального призначення із використанням екстракту стевії, 2019 рік (Заболотна А.В.., Лобода А.Ю.).

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні новини

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУСЧитати повністю

Лабораторне заняття майбутніх технологів з дисципліни «Вступ до фаху» на кафедрі технологій харчових продуктів Уманського НУС

Читати повністю

Всі новини