Меню
Остання редакція: 08 травня 2019

Спеціальності

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

За програмою підготовки "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів":

З 1999 року в Уманському національному університеті садівництва було розпочато підготовку інженерних кадрів для харчової промисловості та сільськогосподарського виробництва України.

Програма підготовки фахівців з "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" передбачає вивчення харчових технологій: цукрового виробництва, молока та молочних продуктів, м’яса, м’ясопродуктів та риби, зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів, бродильних виробництв, за отримання студентами ґрунтовних знань з технології та експертизи плодоовочевої харчової продукції, зберігання її у свіжому вигляді, заморожування, сушіння і переробки плодів та овочів, експлуатації технологічного обладнання, сертифікації та управління якістю продуктів.

Освітній ступіньБАКАЛАВР,  МАГІСТР

Наші випускники працюють на посадах: керівника підприємства, головного технолога, інженера-технолога, начальника та  майстра цеху, завідувача лабораторії, спеціаліста з питань стандартизації, сертифікації та управління якістю харчових продуктів, викладача вищого навчального закладу, наукового співробітника.

За програмою підготовки "Технології харчування":

Програма підготовки магістрів  з технології харчування передбачає набуття вмінь та навичок для забезпечення виробничого процесу та технологічних функцій, впровадження раціональних методів виробництва харчової продукції  на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості; здійснення контролю  з метою поліпшення основних параметрів технологічних процесів у виробництві харчової продукції ресторанного господарства, її реалізації та організації споживання. 

Освітній ступінь  МАГІСТР

Наші випускники можуть займати посади:

керівник закладу ресторанного господарства, ресторатор, завідувач виробництва або виробничого цеху закладу ресторанного господарства, завідувач технологічної харчової лабораторії, головний технолог, технолог закладу ресторанного господарства, професіонала з контролю за якістю, професіонал із санаторно-курортної справи, дегустатор харчової продукції, спеціаліст зі створення і впровадження страв авторської кухні, консультант з якості та безпеки ресторанної продукції, організатор ресторанної діяльності, науковий співробітник, викладач закладу вищої освіти.

Магістри  з технології харчування – цілеспрямовані, мотивовані фахівці, які здатні швидко адаптуватися до запитів ринку і постійно зростаючих вимог споживачів, зможуть реалізувати себе не тільки в улюбленій, а й престижній та високооплачуваній сфері!

 

 

Останні новини

Всі новини