Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2020

Спеціальності

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

З 1999 року в Уманському національному університеті садівництва було розпочато підготовку інженерних кадрів для харчової промисловості та сільськогосподарського виробництва України.

Програма підготовки  "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"

Програма підготовки фахівців з "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" передбачає вивчення харчових технологій: цукрового виробництва, молока та молочних продуктів, м’яса, м’ясопродуктів та риби, зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів, бродильних виробництв, за отримання студентами ґрунтовних знань з технології та експертизи плодоовочевої харчової продукції, зберігання її у свіжому вигляді, заморожування, сушіння і переробки плодів та овочів, експлуатації технологічного обладнання, сертифікації та управління якістю продуктів.

Освітній рівень: МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР, БАКАЛАВР,  МАГІСТР

Наші випускники працюють на посадах: керівника підприємства, головного технолога, інженера-технолога, начальника та  майстра цеху, завідувача лабораторії, спеціаліста з питань стандартизації, сертифікації та управління якістю харчових продуктів, викладача вищого навчального закладу, наукового співробітника.

Освітня програма "Технології харчування":

Освітня програма підготовки фахівців  з технологій харчування передбачає набуття вмінь та навичок для забезпечення виробничого процесу та технологічних функцій, впровадження раціональних методів виробництва харчової продукції  на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості; здійснення контролю  з метою поліпшення основних параметрів технологічних процесів у виробництві харчової продукції ресторанного господарства, її реалізації та організації споживання. 

Випускники спеціальності 181 "Харчові технології"  за освітньою програмою "Технології харчування" можуть працювати на посадах: директор закладу ресторанного господарства, керуючий рестораном, директор з виробництва, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, керівник крафтового виробництва, технічний керівник виробничих підрозділів, фахівець з контролю якості.

Освітній рівень   БАКАЛАВР, МАГІСТР

 

Магістри  з технологій харчування – цілеспрямовані, мотивовані фахівці, які здатні швидко адаптуватися до запитів ринку і постійно зростаючих вимог споживачів, зможуть реалізувати себе не тільки в улюбленій, а й престижній та високооплачуваній сфері!

 

 

Останні новини

Всі новини