Спеціальності
ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!
Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"
З 1999 року в Уманському національному університеті садівництва було розпочато підготовку інженерних кадрів для харчової промисловості та сільськогосподарського виробництва України.
Програма підготовки "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
Програма підготовки фахівців з "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" передбачає вивчення харчових технологій: цукрового виробництва, молока та молочних продуктів, м’яса, м’ясопродуктів та риби, зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів, бродильних виробництв, за отримання студентами ґрунтовних знань з технології та експертизи плодоовочевої харчової продукції, зберігання її у свіжому вигляді, заморожування, сушіння і переробки плодів та овочів, експлуатації технологічного обладнання, сертифікації та управління якістю продуктів.
Освітній рівень: МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР, БАКАЛАВР, МАГІСТР
Наші випускники працюють на посадах: керівника підприємства, головного технолога, інженера-технолога, начальника та майстра цеху, завідувача лабораторії, спеціаліста з питань стандартизації, сертифікації та управління якістю харчових продуктів, викладача вищого навчального закладу, наукового співробітника.
Освітня програма "Технології харчування":
Освітня програма підготовки фахівців з технологій харчування передбачає набуття вмінь та навичок для забезпечення виробничого процесу та технологічних функцій, впровадження раціональних методів виробництва харчової продукції на підприємствах ресторанного господарства та харчової промисловості; здійснення контролю з метою поліпшення основних параметрів технологічних процесів у виробництві харчової продукції ресторанного господарства, її реалізації та організації споживання.
Випускники спеціальності 181 "Харчові технології" за освітньою програмою "Технології харчування" можуть працювати на посадах: директор закладу ресторанного господарства, керуючий рестораном, директор з виробництва, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, керівник крафтового виробництва, технічний керівник виробничих підрозділів, фахівець з контролю якості.
Освітній рівень: БАКАЛАВР, МАГІСТР
Магістри з технологій харчування – цілеспрямовані, мотивовані фахівці, які здатні швидко адаптуватися до запитів ринку і постійно зростаючих вимог споживачів, зможуть реалізувати себе не тільки в улюбленій, а й престижній та високооплачуваній сфері!