Меню

Правила прийому 2020

Запрошуємо на навчання!

Випускники спеціальності „Харчові технології”  обіймають керівні посади на підприємствах харчової промисловості, зокрема консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних заводах, холодильниках та ін. Вони можуть обіймати посади генерального директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництвом, завідувача лабораторією, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

Правила прийому на навчання в Уманському національному університеті в 2020 році

Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

Прийом на перший курс.  Бакалавр  

Правила прийому за скороченим терміном навчання 

Правила прийому в магістратуру

 

 

 

Останні новини

Всі новини