Правила прийому 2021
Запрошуємо на навчання!
Випускники спеціальності 181 "Харчові технології" за освітньою програмою "Харчові технології" обіймають керівні посади на підприємствах харчової промисловості, зокрема консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних заводах, холодильниках та ін. Вони можуть обіймати посади генерального директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництвом, завідувача лабораторією, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.
Випускники спеціальності 181 "Харчові технології" за освітньою програмою "Технології харчування" можуть працювати на посадах: директор закладу ресторанного господарства, керуючий рестораном, директор з виробництва, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, керівник крафтового виробництва, технічний керівник виробничих підрозділів, фахівець з контролю якості.
Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"