Меню

Правила прийому 2019

Запрошуємо на навчання!

Випускники спеціальності „Харчові технології” (Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів") обіймають керівні посади на плодоконсервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних, холодильниках. Вони можуть обіймати посади генерального директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництвом, завідувача лабораторією, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

Спеціальність, форма та термін навчання для здобуття ступеня вищої освіти бакалавр

на основі повної загальної середньої освіти

 

Факультет

Спеціальність

Термін навчання

(денна/заочна форма)

Форма навчання

Інженерно-технологічний

181 «Харчові технології»*

4р./5р.

денна/заочна

*Спеціальності, що входять до Переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка (додаток 2 до Умов та Правил прийому).

Спеціальність, форма та термін навчання для здобуття ступеня вищої освіти бакалавр

на основі ОКР «молодший спеціаліст»

Факультет

Спеціальність

Термін навчання

(денна/заочна форма)

Форма навчання

Інженерно-технологічний

181 «Харчові технології»*

2р./3р.

денна/заочна

*Спеціальності, що входять до Переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка (додаток 2 до Умов та Правил прийому).

Спеціальність, форма та термін навчання для здобуття ступеня вищої освіти магістр

Факультет

Спеціальність

Термін навчання

(денна/заочна форма)

Форма навчання

Інженерно-технологічний

181 «Харчові технології»*

1р.4м.

денна/заочна

Конкурсні предмети 2019

Спеціальність

Конкурсні предмети

Мінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсі

Відкрита пропозиція (за кошти державного бюджету та за кошти фізичних або юридичних осіб)

Небюджетна пропозиція
(виключно за кошти фізичних або юридичних осіб)

Харчові технології

1. Українська мова та література

1. Українська мова та література

100

2. Математика

2. Біологія

100

3. Хімія або біологія

3. Математика або історія України

100

 

 

Останні новини

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів на честь 175-річчя Уманського національного університету садівництваЧитати повністю

Секційне засідання Всеукраїнської студентської наукової конференції на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів на честь 175-річчя Уманського національного університету садівництва

Читати повністю

Всі новини