Меню

Правила прийому 2020

Запрошуємо на навчання!

Випускники спеціальності 181 "Харчові технології"  за освітньою програмою "Харчові технології" обіймають керівні посади на підприємствах харчової промисловості, зокрема консервних, виноробних, пивоварних, спиртових, м’ясомолочних, лікеро-горілчаних заводах, холодильниках та ін. Вони можуть обіймати посади генерального директора підприємства, головного інженера, головного технолога, завідувача виробництвом, завідувача лабораторією, начальника цеху, начальника зміни, майстра, інженера-хіміка, мікробіолога, викладача вищих навчальних закладів, наукового співробітника проектних та науково-дослідних установ.

Випускники спеціальності 181 "Харчові технології"  за освітньою програмою "Технології харчування" можуть працювати на посадах: директор закладу ресторанного господарства, керуючий рестораном, директор з виробництва, бренд-шеф, шеф-кухар, шеф-бармен, керівник крафтового виробництва, технічний керівник виробничих підрозділів, фахівець з контролю якості.

Правила прийому на навчання в Уманському національному університеті в 2020 році

Спеціальність 181 "ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ"

Прийом на перший курс.  Бакалавр  

Правила прийому за скороченим терміном навчання 

Правила прийому в магістратуру

 

 

 

Останні новини

Всі новини