Меню

Бакалавру

Кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів готує фахівців для   харчової промисловості зі спеціальності 181 Харчові технології.

Сьогодні кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів – це сполука досвіду і молодої творчої енергії, що дозволяє динамічно і мобільно адаптуватися до сучасних умов діяльності. Це колектив однодумців, об’єднаних спільним прагненням – підготувати для держави висококваліфікованих фахівців для харчової промисловості.

Колективом кафедри застосовуються в навчальному процесі як традиційні, так і інноваційні технології навчання, поєднання яких дозволяє досягти найбільшого ефекту від навчального процесу.

Викладачі кафедри адаптують навчальний процес до сучасних запитів виробництва.

Останні новини

Всі новини