Меню
Остання редакція: 28 березеня 2016

Матеріально-технічна база

 

На кафедрі є п’ять навчальних аудиторій та кабінет дипломного проектування. Навчальні лабораторії забезпечені необхідним обладнанням, приладами і матеріалами для визначення показників якості сировини та консервів, молока та молочної продукції, води, продукції бродильних виробництв, м’яса, м’ясопродуктів та риби.

Для проведення занять з дисциплін «Технологічне обладнання галузі» та «Експлуатація технологічного обладнання» кафедрою створена лабораторія з промисловими зразками обладнання, призначеного для обробки сировини та виробництва консервованої продукції.

Науково-дослідна діяльність кафедри здійснюється в навчально-науково-виробничій лабораторії «Технолог», що обладнана морозильними камерами, сушарками, вакуум-випарною установкою ВВУ-10.

Наукові дослідження з технології зберігання плодів та овочів виконуються в двох експериментальних холодильних камерах з обладнанням для створення та підтримання необхідного режиму зберігання.

Для проведення органолептичної оцінки якості свіжої плодоовочевої продукції, консервів та виноробної продукції на кафедрі обладнана дегустаційна зала.

Останні новини

Всі новини