Меню
Остання редакція: 28 березеня 2016

Матеріально-технічна база

 

На кафедрі є п’ять навчальних аудиторій та кабінет дипломного проектування. Навчальні лабораторії забезпечені необхідним обладнанням, приладами і матеріалами для визначення показників якості сировини та консервів, молока та молочної продукції, води, продукції бродильних виробництв, м’яса, м’ясопродуктів та риби.

Для проведення занять з дисциплін «Технологічне обладнання галузі» та «Експлуатація технологічного обладнання» кафедрою створена лабораторія з промисловими зразками обладнання, призначеного для обробки сировини та виробництва консервованої продукції.

Науково-дослідна діяльність кафедри здійснюється в навчально-науково-виробничій лабораторії «Технолог», що обладнана морозильними камерами, сушарками, вакуум-випарною установкою ВВУ-10.

Наукові дослідження з технології зберігання плодів та овочів виконуються в двох експериментальних холодильних камерах з обладнанням для створення та підтримання необхідного режиму зберігання.

Для проведення органолептичної оцінки якості свіжої плодоовочевої продукції, консервів та виноробної продукції на кафедрі обладнана дегустаційна зала.

Останні новини

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. НордманаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана

Читати повністю

Всі новини