Меню
Остання редакція: 23 лютого 2018

Відбувся успішний захист дипломних робіт спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів"

На інженерно-технологічному факультеті 13 лютого 2018 року відбувся захист магістерських робіт  за спеціальністю 181 «Харчові технології» (за ознаками спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів»).

Кращими роботами були відзначені роботи Горбенко Ірини Русланівни на тему «Удосконалення технології некріплених виноматеріалів з плодів груші» під керівництвом Токар А.Ю. та Шевчук Віталіни Віталіївни на тему «Розширення асортименту та підвищення біологічної цінності овочево-фруктових соків» під керівництвом Матенчук Л.Ю. Абсолютна успішність 100 відсотків. Середній бал склав 4,57.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів щиро вітає випускників із успішним захистом і бажає натхнення, оптимізму, а також успіхів у житті та професійній діяльності!