Меню
Остання редакція: 04 грудня 2017

Участь у конференції

24 листопада 2017 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ) в рамках міжнародної виставки продовольчої продукції Ukrainian Food Expo відбулася конференція “Сучасна переробка ягід та фруктів”, в якій брала участь доцент кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Ірина Заморська.

Програма конференції включала питання:

1. Головні світові тренди вподобань споживачів. Сучасні види упаковки кінцевого продукту.

2. Ефективне керування переробним підприємством: стратегія та ефективність.

3. Інвестиції та перспективи розвитку індустрії ягід в Україні.

4. Побудова та розвиток бази постачань для підприємства.

5. Роль інновацій (R&D) для клієнтів підприємства.

6.  Харчова безпека: як забезпечити контроль та пройти аудит іноземних компаній.

7. Підбір морозильного обладнання під різні культури.

8. Тонкощі сортування ягід.

Конференція була спрямована на підприємства, що працюють в галузі переробки ягід та фруктів. 

Подія спрямована на існуючі переробні підприємства, що зацікавлені в підвищенні своєї ефективності. Головним завданням конференції було ознайомити українських виробників зі світовими трендами та вподобаннями споживачів, важелями ефективного управління виробництвом, харчовою безпекою та інноваціями в галузі переробки ягід та фруктів.

Питання, що висвітлені на конференції стануть в нагоді  при викладанні дисциплін, повязаних з переробкою ягід та фруктів.