Меню
Остання редакція: 02 травня 2018

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана

Кафедра технології зберігання і переробки плодів та овочів працювала за напрямом секції «Технологія зберігання і переробки плодів та овочів»

В роботі секції взяли участь 62 студенти інженерно-технологічного факультету та факультету менеджменту, а також викладачі кафедри, які є їх науковими керівниками.  Керівник секції – професор Токар Анастасія Юхимівна, керівник гуртка – ст. викладач  Заболотна Альона Вадимівна, староста гуртка – Топчій Оксана Валеріївна.

На високому науковому та технологічному рівнях з науковими доповідями студенти 11-мт групи.

Зі змістовними оглядовими статтями виступили студенти 41-т, 21-кт, 31-т, 31-тз, 31-гр та 11-кт груп.

В доповідях та презентаціях висвітлювались питання розширення асортименту та удосконалення технології виготовлення консервів з плодів та овочів, використання нетрадиційної сировини в харчовій промисловості, вдосконалення технології зберігання рослинної сировини й оцінка якості та безпечності  отриманої продукції.

Доповіді студентів супроводжувались презентацією матеріалу на екрані мультимедійного проектора.

Заслуговують на увагу доповіді студентів Безверхній Владислав, Топчій Оксана, Нестерчук Євгеній, (студенти 11-т) Бондар Наталії (студентка 21-кт),  Володівщук Діани, Персюн Марії, Музиченко Оксани, Пушкарук Ольги,  (студенти 41-т), Трофуші Анастасії (студентка 31-тз), Очеретна Анастасія, Ротар Марина, Ткачук Ольга, Кривда Наталія (студенти 31-т групи)

Найкращими визнані доповіді:

I місце - студент 11-т  групи Колпаков Владислав Ігорович з доповіддю «Оцінка якості і здатності до зберігання плодів перцю солодкого різних строків достигання»

Керівник – к. с.-г. н., доцент Калайда Катерина Василівна

II місце – студентка 11-т групи Федоренко Тетяна Миколаївна з доповіддю «Дослідження основних показників ягід суниці з метою використання її у виробництві соків»

Керівник – к. с.-г.н., доцент Заморська Ірина Леонідівна

III місце - студент 11-т Марченко Максим Миколайович з доповіддю «Визначення впливу попередньої обробки слив на вихід соку та його якісні показники»

Керівник – к.т.н., доцент Гайдай Ірина Володимирівна