Меню
Остання редакція: 26 листопада 2017

Пізнавально, корисно, смачно

На кафедрі технології зберігання та переробки плодів та овочів  було проведено чергове лабораторне  заняття з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» студенти 31-гр групи вправлялись в умінні готувати та презентувати свої страви.

Тема, якій було присвячено заняття, «Технологія приготування страв з каш».

Студенти були розділені на бригади, кожна з яких працювала  над приготуванням своєї страви. В кінці обов’язково презентували та проводили бракераж.

Для приготування було обрано наступні страви: манники – бригада Іскрук Євгенії, перець фарширований – бригада Савіної Марини, зрази рисові та голубці – бригада Делікат Альбіни.

На завершення всі з задоволенням ласували приготовленими стравами.