Меню
Остання редакція: 25 березеня 2016

Програми практики

Студенти на кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів вивчають великий курс загально-інженерних і спеціальних дисциплін, проходять кожен рік практику на кращих підприємствах консервної промисловості: Уманський, Гайсинський, Дзедзелівський, Добровеличківський, Вознесенський, Ніжинський, Чигиринський консервні заводи, компанії «Верес», «Чумак», «Таврія», «Сандора», «Вінніфрут» студенти за бажанням проходять практику за кордоном.

Окрім того, базою практичної підготовки є університетські міні-цехи: консервний, соковий, борошномельний, хлібопекарський, сушильний, де студентам проводять практичні заняття із загально-інженерних та спеціальних дисциплін.

Студенти проходять практичну підготовку на провідних підприємствах галузі.

Останні новини

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. НордманаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана

Читати повністю

Всі новини