Меню
Остання редакція: 07 листопада 2016

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Виноробство

Інноваційні технології та продукти

Інноваційні технології консервованих продуктів

Експлуатація технологічного обладнання

Методологія харчової науки

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв

Технологія консервування

Технологія сушіння

 Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Холодильна техніка і технологія

Технологія молока і молочних продуктів

Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

 Перспективні напрями наукових досліджень

Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва

Технологогічне обладнання галузі  

Технологія бродильних виробництв 

Технологія продуктів ресторанного господарства

Технології консервованих продуктів функціонального призначення

Технологія консервів для дитячого і дієтичного харчування

Технологічна експертиза виробництва консервованих продуктів

Технологія оздоровчих харчових продуктів

Безвідходні технології консервних виробництв

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів

Методика викладання у вищих навчальних закладах

Метрологія і стандартизація

Методологія наукових досліджень

Оптимізація технологічних процесів

Сучасні інструментальні методи контролю харчових виробництв

Харчова хімія  

Фізико-хімічні та біологічні основи обробки сировини в галузях

Гігієна і санітарія в галузі

Управління якістю продукції консервних виробництв  

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Товарознавство плодів, овочів та винограду

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Науково-дослідна робота студентів

Контроль якості та безпеки продукції галузі

 Екобезпека продовольчої сировини і харчових продуктів 

Вступ до фаху

Мікробіологічні процеси та їх продукти у консервних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів

Інноваційний інжиніринг консервних підприємств

Технологія води і водопідготовки в галузі   

 

 

 

 

Останні новини

Всі новини