Меню
Остання редакція: 29 березеня 2016

Наукові гуртки

    На кафедрі технології зберігання і переробки плодів та овочів працює науковий гурток "Харчовик".  Керівник гуртка Заболотна А.В.

Студенти розробляють нові та вдосконалюють існуючі технології зберігання продукції рослинництва. Мають змогу проводити дослідження, щодо удосконалення технології та розширення асортименту плодоовочевих консервів з метою підвищення їх харчової і біологічної цінності.

В умовах лабораторій кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів виготовляють різноманітні види консервованих продуктів: натуральні консерви, закусочні консерви, маринади і салати, обідні консерви, соуси, овочеві та плодоовочеві соки,  консервовані солодкі страви.     

Студенти практично проводять перевірку якості виготовлених консервів згідно до всіх показників ДСТУ та визначають їх біологічну і харчову цінність.

Результати своїх наукових досліджень висвітлюють на засіданнях наукового гуртка, студентських конференціях, конференція молодих вчених  та в наукових публікаціях.

 

Останні новини

Всі новини