Меню
Остання редакція: 02 березеня 2016

Спеціальності

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

З 1999 року в Уманському національному університеті садівництва було розпочато підготовку інженерних кадрів для харчової промисловості та сільськогосподарського виробництва України.

Програма підготовки фахівців з Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів передбачає вивчення харчових технологій: цукрового виробництва, молока та молочних продуктів, м’яса, м’ясопродуктів та риби, зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів, бродильних виробництв, за отримання студентами ґрунтовних знань з технології та експертизи плодоовочевої харчової продукції, зберігання її у свіжому вигляді, заморожування, сушіння і переробки плодів та овочів, експлуатації технологічного обладнання, сертифікації та управління якістю продуктів.

Наші випускники працюють на посадах: керівника підприємства, головного технолога, інженера-технолога, начальника та  майстра цеху, завідувача лабораторії, спеціаліста з питань стандартизації, сертифікації та управління якістю харчових продуктів, викладача вищого навчального закладу, наукового співробітника.

 

 

 

Останні новини

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. НордманаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана

Читати повністю

Всі новини