Меню
Остання редакція: 19 вересня 2016

Працевлаштування

Зміст підготовки фахівців відповідає державним вимогам, потребам ринку праці, вирішенню питань безперервності, наступності та ступневості підготовки.

Випускники після завершення навчання можуть працювати на:

  • спеціалізованих харчових підприємствах;
  • в науково-виробничих об’єднаннях;
  • конструкторських, проектних і науково-дослідних організаціях;
  • контрольно-виробничих лабораторіях;
  • галузевих міністерствах і відомствах;
  • вищих і середніх навчальних закладах відповідного профілю;

та обіймати управлінські посади з таких видів діяльності:

  • технологічної (головний технолог, технолог, керівник виробничої лабораторії та лабораторії з контролю виробництва);
  • організаційної (головний фахівець, начальник управління, директор з виробництва, начальник чи майстер цеху, завідувач виробництвом, технічний керівник, начальник виробничого відділу, начальник відділу технічного контролю);
  • проектно-технологічної (інженер, старший інженер технологічних відділів проектних організацій, головний інженер проекту);
  • дослідницької (інженер, старший лаборант, науковий співробітник, молодший науковий співробітник науково-дослідних лабораторій та установ).

Останні новини

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. НордманаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки плодів та овочів Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана

Читати повністю

Всі новини